farah's FotoPage
the story of US!
By: farah hasliana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 27-Sep-2008 23:06 Email | Share | Bookmark
jalan - jalan makan angin.....

 
 
 
 
 
 
Kalau kat Malaysia sekarang org duk sibuk buat persiapan raya....sure meriah kat kampung kan.....hmmmm..bestnyaaaa.....
tinggai lagi 2/3 hari saja lagi nak posa....pehtu raya.....huhuhuhuh....kalau saya kat Mesia skrg...samada saya di Cheras or kat Titi Gajah kampung saya.....dua2 rumah pun sama meriahnya....sama - sama sibuk duk buat ketupat ...masak rendang and lain - lain lagi....yg paling best...dapat berkumpul ngan sanak sedara yg lama xjumpa......huhuhuhu..meriah...meriah.....
xpa laa...kali ni kami berkorban.....kami sambut raya di sini....di bumi Anbia' ni.....rasanya thn depan xmo dah raya jauh dari kampung.,.huhuhuhu..cukuplaaa pengalaman sekali nih.....saya rindu nak balik Malaysia......huhuhuh
ooopppp...berbalik ke tajuk entry.....saja nak tempek gambaq2 kami di sini untuk tatapan sanak sedara & sahabat handai walau di mana berada........





ni sumer masa kami kat McD...jalan - jalan cari kasut sekolah budak - budak ni......





ni antara aktiviti kami di Mall of Arabia tuh......gambaq lam toilet pun nam amik coz toilet dia besaq & lawa sangat......hehhehehhehe





yang ni plak masa kami kuaq bukak posa kat one of Indonesian rest.......





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net