farah's FotoPage
the story of US!
By: farah hasliana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Jun-2008 12:17 Email | Share | | Bookmark
Toy Town @ Tahlia Shopping Center

 
 
Macaroni & Tandoori Pizza
View all 18 photos...
Last Friday we brought balqises to this Toy Town....... and they really enjoyed themselves....

Mommy happy for them....and as long as they are happy...i'm willing to sacrifice everything just to see them smile!!!







And after penat - penat main..we all lepak sekejap kat Starbucks situ....
as usual mommy nak makan strawberry cheesecake dia.......yummy!!!!






Tuesday, 17-Jun-2008 12:35 Email | Share | | Bookmark
Daddy's Day Out & Krispy Kreme Lagik.....

 
 
 
View all 20 photos...
Last Father's Day we all went to Krispy Kreme AGAIN for supper....issskk...ni yg susahnya kalau kedai tuh dekat ngan rumah....ada jer alasan mommy nak singgah..huhuhuhuh ....kalau tak mommy..balqises ni pun sama naik...pantang lalu depan tuh diorg pun dah tahu.....
"daddy...nak doughnut!"
kalau dah in 1 week tu sampai 3 kali pi ...tak ker haru?adehhhhh.....








Thursday, 12-Jun-2008 01:01 Email | Share | | Bookmark
New Toys

 
 
daddy duk check
View all 18 photos...
Last 2 days daddy bought balqises this DISNEY kiddie bikes.....they were so excited....and to my surprised kanak - kanak dua orang nih sangat sakan mengayuh basikal diorg tuh.....
tingat masa zaman saya kecik2.....hobi saya ialah naik beskal keliling kampung....xreti2 nak balik walau dah petang.....huhuhuhuhu

as usual, more cover up go to my BLOG
enjoy the pics.......










Monday, 9-Jun-2008 05:42 Email | Share | | Bookmark
Krispy Kreme Doughnut

we had supper here and the doughnuts was sangat sedap...tell ya ...bisa mampu membuatkan terlupa sekejap Jco punya di tanahair.....huhuhuh
p/s : linda...u should try this one pulak..yummy!!!!
check out here for details









Sunday, 8-Jun-2008 15:14 Email | Share | | Bookmark
entry basi - piccas masa kami on d way from Malaysia to Jeddah

 
 
 
View all 55 photos...
Yeah...
i know...sumer all the pics ni sudah lama..cuma saya xde masa nak upload the pics tu ari ....so now bila dah boleh and ada some free time...i upload all the pics terus....so layan kan aje lah yer...

Quote:
Laptop yg saya pakai skrg tidak ada photoshop so saya malas nk buat sebarang pics editing...nak guna yg lain2 pun malas.....so saya direct je tampal sini......


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net