farah's FotoPage
the story of US!
By: farah hasliana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Aug-2008 11:01 Email | Share | | Bookmark
Madinah Trip....

Hi all...huhuuuhuh..it's been quite sumtime since my last entry.....and memandangkan internet kat sini mcm biskut..kejap ada..kejap xde....kalau ada pun ada time2 tu sangat2 laa slow nyee..... so saya malas laa sgt2 nk upload apa2 gambaq kat sini....and most of the time saya memblogging from HERE
these are some pics yg saya mmg dh upload kat photobucket saya....( kalau gini senang skit...copy paste ajer.....kalau tunggu satu2 nak upload...berjanggut tunggu!! )

with kak Aida lam keter...

ni masa kat R & R diorg.....( xmacam kita punya ok... ) berhenti pegi toilet sumer....masa ni angin kuat giler...sejuk sangat..best nyeee....lama xrasa angin sejuk...uhuhuhuhuhu

ni masa reramai berhenti solat maghrib and dinner terus kat situ.....( makan bihun yg di masak &
ditapau oleh Kak Aida & me )

balqises ni sempat main buai kat sini....hehehhehheee..syok...angin kuat..sejuk gak masa nih....

yay..dah sampai....ni pandangan Masjid Nabawi pada waktu malam...(view dr bilik hotel )

Lepas bersihkan diri sumer...kami menuju ke Masjid...nak ziarah maqam Nabi s.a.w and para sahabat....

hubby and kengkawan yg lain....

Balqises depan Masjid Nabawi.....


rupanya waktu melawat untuk perempuan dah abis....so terpaksa laaa saya and balqises duk luaq masjid....tunggu hubby and the gang yg kat dalam tuh....laam gak tunggu depa...sementara tu balqises duk main kat tepi2 ni.....

the whole gang yg pegi Madinah nih.....Abg Nahar & Kak Aida lom turun lg masa nih....
ok.....ni setakat mlm tu ajer....hari esok tu punya event to be cont yer.....




Sunday, 20-Jul-2008 10:18 Email | Share | | Bookmark
some new pictures....

hi all...
seems like nuttin much to tell coz now saya selalu update everything thru my BLOG....so u can browse HERE
so here are some pics of us.....






and these pics masa kitaorg nak hantar nizar balik mesia...huhuhu..sadis!!!!




Thursday, 10-Jul-2008 10:36 Email | Share | | Bookmark
All combine together...TAIF , LADIES DAY OUT & BIRTHDAY

hahahahaaa...ini namanya keja org malas...yeap..memang saya malas...malas tahap MAX..dengan saya tgh suffered backache yg amat sangat...dengan kepala yg sesekali terasa berat nk angkat..so utk tidak mengambil masa yg banyak dan menambah kan lagi masalah problem saya itu....
jadi marilah kita combine sumer entry2 ini...hehehehe......
a few pics masa kitaorg ke TAIF....last friday....for more story u can click here..







and last Monday.....we had an invitation from Kak Salmi's dia ada buat makan - makan...so here some pics masa kat sana...




for more story go here
then balik dr rumah Kak Salmi tuh kami berempat ...kak Pady , kak Dayang, Makteh and saya...telah memboloskan diri ke Al - BAWADI ( tempat ni macam souq yg sangat besar..mcm2 ade!!! )


ni antara benda yg saya sempat beli kat situ...huhuhuhuhh....

skirt yg sungguh irresistible nih...huhuh..maktehnye warna pink....

kasut utk balqises pakai dlm rumah..hehehhehee

humairah & Erin...siap bergaya ngan mommynye sunglass tau...
More story go HERE


And malam tuh...hubby bawa kami sumer gi dinner kat RUBY TUESDAY nih..sempena mommynye birthday...huhuhuhuh....




and click here for more story yer.....
huhuhuh...ok laaa...for the time being...internet saya sangat2 lerr slow nye.....hampehhgassss sungguh......so entry yg dinner tuh belom laa saya update kat blog..... do check out again bila saya dh buat link nanti yer.......
so i guess i should go now as the pain at my back feeling worse....mcm tak tahan nih...sampai rasa mcm nak nangis...uwaaaa


Sunday, 6-Jul-2008 03:29 Email | Share | | Bookmark
Dinner @ Abd Rahman Rest, Sary St, Jeddah

 
 
the pickles
View all 5 photos...
Last week we were craving for something spicy and different.. so atas hasutan one of hubby's fren, En Rosli nih...dia ada suggest this one restoran...which before this kami tak perasan pun sangat laa dekatnye ngan rumah.....rasanye xsampai 10 kilos pun...
It's a Lebanese Rest called Abdul Rahman Restaurant.....the food were AWESOME , the place was GREAT , and the price also not so mahal.....so sapa2 dtg sini nanti kami bawa pi .....
Enjoy the pics here....jgn terliuq sudah.......

the starter...

the juices...KIWI & Pomegranate ....sangat fresh okeh....

balqises ni makan sampai kekenyangan.......heeeeeee...

ooppsss....mommy pun..dah naik sekilo gamaknyaaa tang pipi tuh...ahhaahhaaa

food we had...
this was daddy's - scallop steak....

mine was lamb chop

and for balqises...chicken wings

this dessert also dibelanja oleh one of hubby's fren ( kebetulan dia keje sini )




for more story go here


Monday, 30-Jun-2008 16:50 Email | Share | | Bookmark
Futsal Tournament

daddy..
 
cakkk....
View all 6 photos...
Last Friday, hubby ada Futsal Tournament...so we followed him....ok jugak laa..atleast ada gak aktiviti....hehehehee...
This tournament antara beberapa team amongst Malaysian...so sumer org2 malaysia .....dapat gak berkenal - kenalan ngan diorg....and ada gak Kids Futsal...hehhee...anak - anak Malaysia yg membesar and maybe some of them dilahirkan kat sini....

Daddy tengah memanaskan badan....hehehhehe

The whole team yg participate.....

ni daddy's team!

penat daddy??


kami anak malaysia...



dapat naib johan pun jadik laaaa kan!!!hehehhee...dapat bawa balik hamper....!!!!


iskkk......sini line internet sangat slow....nak upload more pics pun lambat sangat..
so to view more....u can view my photobucket album...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net