farah's FotoPage
the story of US!
By: farah hasliana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Oct-2007 13:54 Email | Share | | Bookmark
Kak Fid's Open House

 
 
 
View all 5 photos...
Hallo ppl...how's ur day!??
For me n balqises....we're doin great so far..Every weekand skrg penuh invitation ke Open House...On saturday nite after maghrib last weekand kak fid ( hubby's sister ) buat Open house for the family....the balqises sgt happy coz they can play with their cousins....here are some pics taken masa kat sana...



My PIL - parents in law...

from L - R : Kak suzy , My Mil , Kak Fid n ME





Sunday, 21-Oct-2007 06:13 Email | Share | | Bookmark
Irma's Open House

tgk apa laa tuh..
shue, fairuz n the kids
 
View all 8 photos...
Hi again....
Irma's Open House at bukit Jalil...Thanx to her for the marvellous food..sangat lazat...
Shue n Co pun ada....and shue's expecting her 2nd baby....Kakak suraya pun dah besaq....hmm...that show how long we're not meeting each other laa shue....
anyway...enjoy the pics here.....camera saya tidak sgt canggih utk merakam view yg cantik2.. ohh yea...irma buat makan - makan tu at tepi poolside so the balqises ini tidak dapat menahan gelora hati utk main air....even dapat rendam kaki pun jadik laaa....





after tu kitaorg singgah umah Auntie Elly...sebab omah dia on the way blk jer..pekena bihun goreng buatan Elly..(pandai gak hang msk... ) myrah ngadu headache...actually dia ngantuks...eraun 8.30 camtu kami pun vroom2.... balik umah.....on the way tuh both balqises tertiduq lam keter...
sampai umah...sambung tiduq..... fuhh..lega mummy hari tuh....dpt rest!

with auntie Elly....


Saturday, 20-Oct-2007 04:26 Email | Share | | Bookmark
Raya Events....

with tok mama n tok abah
nello
them...
View all 8 photos...
hi Ppl......
What's UP.....Been sometime after my last entry....just nak update what's happening after 1st day raya...pic here taken masa my family Open House at Aloq Setaq,
balqises with ayong Jiji n Bros


on 3rd n 4th raya...emy and family came over ....


and saya ke Zuraini's Open house....hmmm...baru sedaq..kat umah zue tak pulak amik gambaq...kat sana dia jamu laksa yg sungguh lazat.... ..thanx to kak hangpa naaa....oooh yea..after that x cukup laksa kami dua org pi jumpa nazwan kat secret recipe di jitra...teman wan mkn macaroni prawn cheese....i just had Hot Choc....sluurrrppp.....best!


ooh yea...for this year raya...my aunt from states balik mesia..sambut raya sini...so meriah laa...and the balqises refuse to call her granny ( my aunt pun refuse gak ) so they called her Auntie Mummy....boleh laa tuh.....muahahhaa....on 5th raya we all back to Kuala Lumpur...bawa my Aunt ronda - ronda KL before she fly back to US on the next day...




and after sent Auntie Mummy balik, we all sambut plak my big bro's gf and family from bandung....the next day had lunch with them.....




Saturday, 13-Oct-2007 03:27 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri!

with ayong n tok mama
main bunga api
amin...
View all 8 photos...

Selamat Hari Raya n Maaf Zahir Batin to all
Hi ppl....
Seperti kebanyakkan orang, yes thn ni i manage to celebrate raya at my own kampung...ALOQ SETAQ... all this bcoz thn ni saya tidak dapat beraya bersama hubby terchenta....
takpe laaa....itu semua sebahagian dari pengorbanan utk menghadapi hari sukar..mencabar... ( ala2 lagu Dafi - bila terasa rindu ) ...hmmm as usual humairah n faihana gumbira selalu...they did ask where daddy is...naper daddy xbalik..semua org dah ada...nak raya....double UWAAAAAAA....... anyway..saya cuba bergumbira di pagi yg hening itu..takpe laa....i knew..bukan saya sorg yg beraya tanpa suami...masih ramai lg yg maybe sanasib ngan saya....apa yg penting...raya thn ni tetap saya sambut bersama ketupat buatan sendiri ( jgn jeles faiz n muai )
so enjoy the pics....









the cousins

kami di pagi raya




Sunday, 7-Oct-2007 17:17 Email | Share | | Bookmark
Last shopping with Makteh & family

adik
main - main
zairy
View all 16 photos...
huhuhuhu.....As planned kami pi bershopping for the last time before balik kampung....went to mid valley n berbuka di sana....balik tu singgah Giant Kinrara..
kat situ Giant dia agak berbeza ngan other Giant....quite BIG....and the best part dia ada one big snake yg boleh main2 dalam tuh..as kami sampai sana pun sudah lambat ...and dalam playland tu tak dak org...maka kami mengConquered tmpt tuh.....muahahhaa... best2.... n makteh n mommy dapat laa merasa sliding kat atas big snake itu!!!! balik tu semua pengsan......hhahahahaa...phewwww.....penatnya


at mid valley

foodcourt - berbuka puasa



nilah dia the Big Snake tuh..

At Giant Playland

aktiviti last sekali...jadi model kat kedai AL Amin nih....


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net