farah's FotoPage
the story of US!
By: farah hasliana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-Feb-2009 12:58 Email | Share | | Bookmark
Melawat Madinah lagi...

Last weken kitaorg gi Madinah lagi...a very short trip....biasa laaa cuti daddy cuma satu hari je......so pegi Khamis ptg...jumaat ptg dah balik jeddah.....



Thursday, 29-Jan-2009 12:50 Email | Share | | Bookmark
Back again......

br cecah KLIA
umah MIL
makan2
View all 30 photos...
last dec 2008...we went back to Malaysia...for hari raya haji......
sangat seronok & we all had fun!!!......enjoy alll the pics here...


Tuesday, 14-Oct-2008 14:36 Email | Share | | Bookmark
Balqises & school.....

Semalam ialh 1st day depa ni pi sekolah.......
excited sungguh.....bab bangun awai no problem....kalau selalu2 tu liat gak laaa....tp semalam laju jaaa.........hehehheheee.......
these was some of their pics taken masa nak pi school.......
for more updates click here





lepas school hour semalam dan lagi depa nak main2 kat playground dlm school compound tuh.....kami layan kan jer....

was taken this morning!
Adus..Terasa cepatnyaaa masa berlalu.... ...tau2 je depa dah besaq dah pun!huhuhuhuhuh


Saturday, 27-Sep-2008 23:06 Email | Share | | Bookmark
jalan - jalan makan angin.....

 
 
 
View all 6 photos...
Kalau kat Malaysia sekarang org duk sibuk buat persiapan raya....sure meriah kat kampung kan.....hmmmm..bestnyaaaa.....
tinggai lagi 2/3 hari saja lagi nak posa....pehtu raya.....huhuhuhuh....kalau saya kat Mesia skrg...samada saya di Cheras or kat Titi Gajah kampung saya.....dua2 rumah pun sama meriahnya....sama - sama sibuk duk buat ketupat ...masak rendang and lain - lain lagi....yg paling best...dapat berkumpul ngan sanak sedara yg lama xjumpa......huhuhuhu..meriah...meriah.....
xpa laa...kali ni kami berkorban.....kami sambut raya di sini....di bumi Anbia' ni.....rasanya thn depan xmo dah raya jauh dari kampung.,.huhuhuhu..cukuplaaa pengalaman sekali nih.....saya rindu nak balik Malaysia......huhuhuh
ooopppp...berbalik ke tajuk entry.....saja nak tempek gambaq2 kami di sini untuk tatapan sanak sedara & sahabat handai walau di mana berada........





ni sumer masa kami kat McD...jalan - jalan cari kasut sekolah budak - budak ni......





ni antara aktiviti kami di Mall of Arabia tuh......gambaq lam toilet pun nam amik coz toilet dia besaq & lawa sangat......hehhehehhehe





yang ni plak masa kami kuaq bukak posa kat one of Indonesian rest.......





Saturday, 27-Sep-2008 22:41 Email | Share | | Bookmark
mereka pulang & new addition in the family.....

Ni ada a few pics masa antaq Tok Mama & Tok Abah balik....huhuhuhu..sedey!!!!



Humairah & adik ana sedey coz depa nak ikut balik jugak...huhuhuuh..sabaq2 naaa....insyaAllah bulan 3 bila cuti sekolah kita balik naa.......huhuhuhuhuhuhu...humairah siap marah mommy coz sembunyi passport dia...bertuah sungguh budak tuh!
Lepas antaq Tok Mama & Tok Abah balik..... kami singgah di Pet Shop nih...kenonnya nak hiburkan budak - budak ni.....last2 kami terbeli anak kucing nih.....budak - budak ni pun suka....huhuhuhuhuhuh



ni masa daddy mandikan dia......heeeeeeee...basah kuyup kawan.....



YAY...dah comei!!!!




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net